You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Evlerde, nöbetyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve amelî halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi için kullanılmakta olan önemli örgülar arasındadır.

Birbunca yangın bapsı modelinin konum aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları kabil modeller de bulunuyor.

l Duman ızdırapntısını önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Bu baplar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yukarıda konum meydan özellikler; yangın kapılarında arazi yer teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının konum alması da zorunu kılınmıştır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bunlar gibi insan trafiğinin ziyade ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki yapılarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları talih izni alabilir.

Yangınlar gâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Sadık takılmış bir yangın kapısı binanın sineindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini belli başlı süre emniyetli hale getirir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de kebir binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan yangın kapısı felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Veriler bapların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin hep manevra ortamında kaydedildiği kucakin başlıca hayatta aynı özları vermeyebilir.

Report this wiki page